Nysnö 1


I natt föll det mycket nysnö ner över landskapet och de fina skatespåren som vi haft under de senaste dagarna var helt borta. Gömda under det vita täcket. Egentligen var det en perfekt dag för att bege sig upp och åka lite utförsåkning och det var egentligen det jag ville, men i slutändan så blev det inte så.

Istället begav jag mig av utmed leden på längdskidorna. Som tur var så öppnade stationen här igår så ett antal skoterförare hade kört upp leden till hyfsat skick under förmiddagen. Ända problemet var att det var lite väl smalt och löst i spåret.

Leden upp mot Kebnekaise fjällstation

Leden upp mot Kebnekaise fjällstation

När solen väl tittar fram så blir naturen helt underbar här. Så underbar att den inte går att fånga på ett foto. Inte om man använder sig av en gammal telefon som kamera i alla fall. Men jag tänkte ändå bjuda på några bilder.

Dárfaloalgi

Dárfaloalgi sedd från leden till Kebnekaise fjällstation


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Nysnö