Sista etappen på O-ringen 2014

Summering av O-ringen 2014


Nu är O-ringen avslutad. Sista etappen gick i Österlen med en av de vackraste arenorna i O-ringens historia. Orienteringsmässigt var sista etappen relativt enkelt och väldigt lättlöpt. Det kändes även som att det började släppa lite rent löpmässigt under den här etappen. För första gången den här veckan kände jag mig i hyfsat slag.

Eftersom det var jaktstart så öppnade jag hårt för att försöka komma ikapp någon som låg framför mig, men jag kom inte ihop med någon förrän efter två tredjedelar av banan. Det blev därav mycket ensamlöpning, vilket passade mig ganska bra den här dagen. Jag gjorde enligt mig själv min bästa etapp den här dagen även om jag resultatmässigt presterade bättre under andra etappen. Det kan ju även bero på att det var jaktstart och mycket häng i skogarna.

Sett över alla dagar så är jag nöjd med min prestation. Jag har inte fallit igenom helt någon dag som jag brukar göra under O-ringen, utan det har varit fem stabila lopp. Jag har inte riktigt varit i närheten av mina bästa prestationerna den här veckan men jag känner ändå att jag har gjort fem bra lopp. Därför vill jag hävda att det här är min bästa O-ringen vecka någonsin. O-ringen bjuder alltid på fin, rolig och utmanade orientering.

Nu väntar lite vila och avkoppling i de Norska fjällen med några förhoppningsvis fina långpass.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.