Åhusstrand

Fyra etapper avklarade


Nu är fyra av de fem etapperna avklarade. På andra etappen, i måndags, bjöds det på liknande terräng som under första etappen. Jag kände mig betydligt piggare och kunde ligga på betydligt bättre under hela loppet. Däremot blev det lite mer bomtid än vad jag hade tänkt mig. Men jag är helt klart nöjd med loppet med tanke på hur jag har känt mig de senaste veckorna.

I Tisdags bjöds det på en helt annan terrängtyp. Väldigt småskuret, detaljerat och tekniskt svårt. Tredje etapp gick vid Frisebo som ligger utmed Skånes östra kust. När jag anlände till arenan hängde den yrande sanden tungt i luften och solen spred sin värme över sandfälten, samtidigt som brusningarna hördes från det vågrika vattnet. Till start gick vi utmed stranden bland badgästerna (Mestadels orienterare)
Tredje etappen var kul och krävande. Sanden tog verkligen musten ur mig och jag missade 6-7 minuter under de inledande fyra kontrollerna. Inte så bra men det bättrade sig under senare delen av loppet som jag sprang nästintill felfritt. Tappade lite placeringar under den här etappen.

I Onsdags var det vilodag så då passade jag på att ta ett lugnt orienteringspass i gropahålet följt av ett härligt dopp i havet. På kvällen blev det lekar med klubben.

Idag sprang jag fjärde etappen. Den är ännu inte avgjord men jag gjorde ett ganska bra lopp. Enda problemet är att det gick på tok för långsamt. Det känns lite tråkigt att inte kunna ta ut sig och ge allt.

Nu är det bara 12,6 km kvar. Imorgon är det jaktstart.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.