Tillbaka från Fjällen


Ja, nu var jag hemma igen efter en underbar vecka i Sälen. Jag kom hem i Söndags men har haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva något tidigare. I vilket fall så blev det 17 timmars längdåkning under den gångna veckan. Var riktigt trött sista dagen. Dessutom så hanns det med en heldag samt två halvdagar i backarna.

De första passen kändes lite missmodiga men sedan har det flutit på bra, när skidtekniken har förbättrats för var dag som gått. Nu längtar jag bara tillbaka till den friheten som jag minns. Att kunna köra två pass om dagen, att inte behöva bry sig om något annat, att kunna slappa och äta gott hela kvällen, men framför allt så saknar jag umgänget.

Jag tycker det är både tufft och trist att leva ensam, framför allt efter att jag levt tillsammans med andra, men det är bara att bita i och härda ut. Nu gäller det att få igång träningen på hemmaplan igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.