Träningsuppdatering Februari


Jag har som övergripande mål för 2013 att träna 365 under det här året, alltså i medel en timme om dagen. För att klara det här målet har jag satt upp delmål längs med vägen. Det första var att träna 40 timmar vardera under Januari, Februari och Mars.

Nu har två av de här månaderna passerat och det har varit lite tufft delvis, för det är ju inte bara timmarna som räknas utan det ska även finnas kvalitet bakom varje pass som genomförs, men framför allt ska det finnas ett driv och en vilja att hålla på, samtidigt som det ska kännas givande.

Jag har nämligen aldrig sett mig som någon elitare inom träning, utan håller snarare på för att jag tycker att det är känns givande för mig. Det är ofta lätt att överdriva sanningen och säga att man gör det för att det är kul. Men det är inte alltid kul. Oftast är det väldigt jobbigt och kämpigt, men efteråt känns det ofta så bra. Man finner lugnet och harmonin. Känner sig närmare sig själv och sin omgivning, mer levande, det är det som gör att det är värt varje minut.

Men nog om det. Dags att ta till de konkreta fakta. Under Januari blev det alltså dryga 41 timmar och nu under Februari med en skidresa inkluderad lyckades jag samla ihop dryga 44 timmar. En hård månad kvar sen är det dags att trappa ner och finna formen inför vårens tävlingar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.