En ledig dag


Ända sedan vi anlände hit har det varit mycket att göra men idag tog vi som de flesta andra en ledig dag så att vi hinner pusta ut lite och njuta av den vackra naturen. Jag började den här dagen med att dra på mig skidorna och drog iväg på leden ner mot Nikka. Jag tänkte testa lite hur det fungerade att köra lite skate i skoterspåren men som jag misstänkte var de för tillfället alldeles för smala för att det skulle bli riktigt effektivt. Det blir till att bredda dem med skotern om det ska fungera för en nybörjare som mig.

I övrigt så har här spelats både pingis och dart och ett styrkepass har också hunnits med. Även en vilodag blir en aktiv dag vilket känns härligt, för en aktiv dag är en rolig dag.

Man kan lätt få för sig att det är ensamt att vara här ute på fjällen. Ute i ingenmansland. Men här är inte så ensamt som man först kan tror. Förutom vi fyra som bor här på stationen så strövar här gott om vilda djur. Vissa av dem kan ses när de pulsar fram genom snön andra ser man bara spår av. Både ren och älg har skönjats och idag sågs även spår efter både räv och järv. Det här markerna är inte så öde och karga som de först kan verka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.