Karta över Kungsbacka

Kungsbackakarta


I min klubb, IF Rigor, har vi funderat ett tag på att ansluta oss till Hittaut och jag blev därmed utsedd till projektledare för att leda projektet och se om det finns någon bärighet i det. Det är väldigt mycket som ska göras på väldigt kort tid och jag är fortfarande lite tveksam till hur det ska gå till för att allt ska hinnas med, men det får lösas efterhand.

Som jag ser det finns det två tunga bitar som måste lösas. Det ena är den ekonomiska biten och hur man ska få allt att klaffa där och den andra, lite mer angenäma, biten är att ta fram själva kartan. Vi har sedan tidigare tre kartor av tre spridda skogspartier som ligger i de centrala delarna av Kungsbacka. Dessa har varit skilda åt så jag tog på mig uppgiften att länka samman dem.

Eftersom jag och The rocket sedan tidigare har tagit fram en autogenererad karta över hela Kungsbacka kommun så använde jag den som bas och lade våra andra kartor ovanpå den. Som man kan se på bilden nedan så är det mycket jobb kvar att göra för att få fram en hel karta, men är man några stycken som arbetar med det så tror jag att det är fullt möjligt att hinna med det innan våren.

Karta över Kungsbacka

Karta över Kungsbacka

För de som är intresserade så tänkte jag berätta mer om hur arbetet med kartan fortlöper framöver.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.