Klättring i Italien


Det här inlägget är del 2 av 4 i serien 2015 Chamonix

Efter gårdagens tur så kände vissa i gruppen att det var behövligt med en vilodag så vi bestämde istället för att dra till Italien och klättra lite. Vi åker till Aosta klättrar lite lätta leder hette det, men lederna var svårare än jag någonsin klättrat tidigare. Jag gjorde i alla fall ett tappert försök och jag lyckades ta mig upp en bit från marken innan styrkan i mina underarmar helt sinade. De andra lyckades i alla fall bättre och det känns ju betydligt bättre att klättra än att bara slappa på en vilodag. Dessutom var det över ett år sedan jag klättrade senast så det var kul att få testa på det igen.

Det är ju ändå en träningsresa vi är på så när vi kom hem passade jag på att ta ett kortare pass för mig själv. Det blev lite löpning i skidbackar, skogslöpning efter en krympande stig och så en tur genom stan. Imorgon ska det tydligen gå en tävling. En vertikal kilometer som startar vid Aguille du Midi liften basstation och slutar vid mellanstationen. Vi får se hur väl mina småtrötta ben klarar den utmaningen. 🙂

Mer i samma serie<< Col de la TerrasseTävling, 1300 höjdmeter och fransk kultur >>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.