Strömavbrott


Vinden fortsätter att piska på mot husen. Några timmar är det uppehåll men under de resterande timmarna viner vinden mellan husen. Igår hade vi strömavbrott som varade i tolv timmar men det känns ändå inte som ett problem.

Här på fjället är allt lite lättare. När strömmen går så tänder vi lite ljus, hämtar in vatten och njuter av tystnaden. Nog för att inomhustemperatur snabbt sjunker eftersom alla husen är eluppvärmda men vad gör det när man bara kan ta på sig en extra tröja. I köket startar vi upp gasolspisen så mat serveras oavsett väder. Här finns en lösning på varje problem och alla vi som jobbar här arbetar tillsammans för att gästerna ska få en trevlig vistelse oavsett om det är en solig dag eller om vinden slår mot fasaderna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.