Kebnekaise Fjällstation

Tillbaka till vardagen


Nu är semestern slut. I Lördags sprang jag från Kebnekaise fjällstation ner till Nikkaluokta och åkte hem med buss och nattåg. Vardagen har nu tagit vid.

Men jag har haft en grym semester. Det känns som om jag har hunnit med väldigt mycket. Mest fokus har legat på idrott och träning. Fast det började egentligen inte så bra. Det började med en totalkollaps på Hallands 3-dagars, där jag kände mig riktigt usel. O-ringen inleddes även den lite knackigt med två tunga dagar. Jag var inte toppform, men när jag ser tillbaka på det så känner jag mig ändå nöjd. Jag gjorde fem bra lopp. Inga toppenlopp, men några helt okej lopp och jag tyckte att det var bra, inspirerande och roliga banor.

De två sista veckorna blev till fjälls. Först i Norge. Jag har inte varit i de Norska fjällen tidigare, men nu tänker jag mer. Varför ska jag åka upp till Lappland när jag kan åka halvvägs och uppleva så mycket mer. Nu vill jag ju inte säga någonting negativt om de svenska fjällen, men efter att ha genomlidit två dygnslånga tågfärder så kan jag säga att jag är ganska trött på att åka tåg och att resa i största allmänhet. Finns det något tråkigare? Hursomhelst, det blev två tunga veckor till fjälls med över 20 timmars träningstid.

Nu är det dags att blicka framåt igen. Jag har inget stort mål inför hösten utan kommer att springa några mindre orienteringstävlingar. Däremot har jag lite olika projekt som jag gärna vill utveckla, om nu tiden räcker till. Så det blir antagligen en ganska lugn höst innan vinterträningen drar igång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.