God jul


Igår tog jag och The rocket en lättare löptur i Sandsjöbacka. Det var 10 grader ute och solen sken. Det kanske låter bra, men det var blött och söligt. Inte alls som det borde vara i juletider. Jag hade en förhoppning om att jag skulle få spendera även den här vintern uppe i norr. Vi pratade om det redan innan jag lämnade de vidsträckta vita fjällen bakom mig i våras, men när allt kom till kritan så suddades det hoppet ut.

Nu blir jag kvar här nere i södra Sverige och får istället blicka fram mot andra mål. Det är ju bara drygt två månader kvar innan orienteringssäsongen drar igång igen med de första tävlingarna nere i Kristianstadstrakten. Men nu närmast väntar en välbehövlig julledighet efter all stress som hösten förde med sig.

God Jul och Gott Nytt år önskar jag er alla!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.