Testlöpning på nya kartan


Idag tog vi kartan ut i terrängen. Vår nyskapade karta alltså. Terrängen var riktigt fin. Att säga att det var vildmark skulle vara lite av en överdrivet, för det var mycket nya hyggen, men det var ändå så det kändes. I princip sågs inga stigar till och vegetationen var på stora delar orörd. Det var fint och härligt.

Men att säga att här inte funnits någon karta innan visade sig också vara fel, för tydligen fanns här en karta på 80-talet. Jag vet inte vem som har rätten till kartan men det hade varit väldigt kul att göra en helt ny karta på det här området. Det enda problemet är att det är svårt att lägga ungdomsbanor här då området i princip helt saknar stigar.

Men för att återgå till själva karta. Ja, lite förvånad blev jag allt. Den stämde inte helt hundra men samtidigt så kan jag säga att jag har sprungit på sämre kartor tidigare. För att vara helt datorgenererad så var den riktigt bra. Givetvis saknades en del saker men med lite komplettering så kan den bli riktigt bra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.