räningstid fördelad på olika aktiviteter under 2010-2019

Funbeat går i graven


Jag har registrerat min träning på Funbeat ända sedan 2010. Tio år! Men nu verkar det som att Funbeat har gjort sitt och att det snart inte längre går att nå Funbeats servrar.

Det som jag framför allt kommer att sakna från Funbeat är statistikfunktionerna. Det är så lätt att sammanfatta sin träning. Vill man veta hur många mil skidor man åkte vintern 16/17, så är det bara att gå tillbaka och kolla upp det.

Eller om man vill veta hur många timmar man har tränat varje månad och varje år. Då är det bara att kolla upp det. En funktion som jag har använt ganska flitigt under åren.

Som sagt. Det är riktigt tråkigt att Funbeat försvinner. Framför allt för att all den statistik som finns där kommer att försvinna. Därför har jag gjort en kort sammanställning nedan med lite data från mina senaste träningsår. (Mest för egenintresse 🙂

Träningstimmar per månad 2019
Träningstid fördelade på aktivitet 2019
Träningstimmar årsvis 2010-2019. 2010 är inte fullständig.
Träningstid fördelad på olika aktiviteter. Från 2010-2019. Vissa aktiviteter är inte självklara, såsom Fjällvandring, där jag lade all tid som användes under äventyret att bestiga Sveriges alla 2000m toppar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.